R&S Way Music Party

 

 

Miro Žbirka, Marek Ztracený či Jelen zahráli pro zaměstnance Rohde & Schwarz

 

 

 

       R&S Way Music Party. Tak se jmenovala ojedinělá hudební párty, kterou pro své zaměstnance a jejich rodinné příslušníky či kamarády nachystal vimperský závod německého koncernu Rohde & Schwarz. V areálu letního kina Vimperk se skvěle bavilo přes 1200 návštěvníků.

 

 

       Vimperský závod Rohde & Schwarz patří se svými osmi sty zaměstnanci k největším a nejdůležitějším zaměstnavatelům regionu. Jelikož se blíží konec hospodářského roku, rozhodlo se vedení uspořádat pro zaměstnance, jejich rodinné příslušníky a přátele jedinečnou hudební párty. „Našim cílem bylo poděkovat zaměstnancům za jejich nasazení a věrnost firmě, proto jsme se rozhodli uspořádat hudební festival, na kterém se budou bavit celé rodiny,“ uvedl personální ředitel Milan Černý.

 

 

       Areál letního kina ve Vimperku během pátečního odpoledne a večera postupně roztančily známé tváře české hudební scény. Nejprve na pódium nastoupila známá lokální kapela Parkán, následovali členové populární formace Jelen. To už se areál zaplnil více jak 1200 hosty, kteří se ve slunečném a teplém podvečeru skvěle bavili. Následoval slovenský zpěvák Miro Žbirka, který si pro vimperský koncert připravil překvapení – na pódium s ním vystoupila zpěvačka Marta. V jeho repertoáru nechyběly největší hity Čo bolí, to prebolí nebo Biely kvet. S přibývajícím šerem rozzářil Vimperk Marek Ztracený, jenž vystoupil s více jak hodinovou show a sklidil oprávněně velký aplaus. Na závěr R&S Way Music Party, jak se akce oficiálně jmenovala, zahrála kapela Jiří Schelinger Memory Band. Většina účinkujících pak ještě přišla mezi fanoušky a ochotně se s nimi fotila a podepisovala.

 

 

       „Jsme rádi, že se akce vydařila, a navíc nám přálo počasí. Věřím, že si ji všichni přítomní užili. Rohde & Schwarz se bude i nadále snažit být atraktivním a vyhledávaným zaměstnavatelem,“ uzavřel Milan Černý. 

 

Ing. Miloslava Hanzlíková

{gallery}Jitka/cerven/music_party{/gallery} 

{jcomments off}