15

Thajské masáže Ban Thai

 

 

 

 

Sleva 40% zahltila e-shop thajských masáží Ban Thai

 

 

 

 

 

 

       Hned první den prodeje poukazů na BLACK FRIDAY zavalily e-shop Ban Thai objednávky vánočních poukazů. Není se čemu divit, když dáte slevu 40% na opravdu kvalitní službu, vysvětluje jednatel společnosti Tomáš Koška.

 

 

15

 

 

       Na pobočkách Ban Thai v Českých Budějovicích, Prachaticích, Českém Krumlově a Táboře mělo vypuknout nákupní šílenství až v pátek 29.11. Jelikož každý rok prodeje narůstají, rozhodla se společnost provozující tyto vyhlášené thajské masáže trochu ulevit pobočkám a odstartovala od pondělí prodej poukazů v akci BLACK FRIDAY přes jejich e-shop www.ban-thai.cz

 

 

baner

 

 

 

       I když se dle zkušeností z předchozích let velký prodej očekával to, co se na e-shopu strhlo, nikdo z vedení společnosti nečekal. Doslova před očima se e-shop začal plnit objednávkami a celé to spíše připomínalo rabování, než nakupování. A to je teprve začátek letošního nákupního šílenství. 

 

 

 

 

       Tento rok se společnost na vše připravila rozšířením prostor, v provozovně v Českých Budějovicích a také ve wellness v Českém Krumlově, kde již rok působí, v historickém hotelu Růže*****. Také se podařilo otevřít nový salon v Táboře a tak nemají strach, že by očekávaný nápor nedokázali zvládnout. V Thajsku jsou již připravené i nové masérky, které si společnost sama vybírá. Do Nového roku je tak vše nachystané k maximální spokojenosti zákazníků, kteří si přijdou uplatnit své vánoční dárky. Vedení společnosti thajských masáží nic v přípravách na nadcházející rok nepodcenilo. 

 

 

Tým Ban Thai

 

 {gallery}Jitka/listopad/banthai{/gallery}

{jcomments off}